Al meer dan 45 jaar een begrip in Nijmegen  
  
  
  
  
  
Op 13 juni 1978 opende Diny's Wol- en Hobbymaterialen de deur aan de Voorstadslaan in Nijmegen. Dat is al weer meer dan 45 jaar geleden.
Al vijfenveertig jaar zijn er diverse soorten wol, katoen, diverse handwerkpakketten, gobelins, diverse fournituren, DMC splijtzijde-pakketten-haakgarens, Guterman garen, Optilon en Prym ritsen te vinden in het assortiment. Het assortiment is ook uitgebreid met allerlei hobbymaterialen. Vooral op 3D gebied is er een enorme collectie. Maar ook borduurpakketten van verschillende merken zijn aanwezig. Ook breien is al weer lange tijd in, dat bewijzen de meterslange wolkaarten met uiteenlopende soorten garens.

Zodra U de winkel binnenstapt, valt de knusse, gezellige inrichting meteen op. Er is altijd tijd voor een gezellig praatje en een goed advies als dat nodig is. Diny is naar 45 jaar nog steeds enthousiast over haar winkel "En zolang je er zelf achter staat, dan kun je het ook heel lang vol houden, we zijn nog lang niet uitgewerkt", aldus Diny. Nieuwe ideeën worden steeds uitgewerkt, ook komen de vaste klanten met nieuwe ideeën en deze worden altijd bekeken. Alles wat U bij Diny's Wol- en Hobbymaterialen koopt, kan U zelf maken en dat blijft toch het leukste dat er is? Diny's Wol en handwerken is niet voor niets al meer dan 45 jaar een begrip in Nijmegen en omgeving.